Jag har fastnat på paus-knapp

Posted: September 2, 2012 in Uncategorized

Tänker varje dag att jag ska göra en viktplan att följa och det känns som jag inte kan blir riktigt motiverad innan den är klar på pränt. Men jag får inte tummen ur…

Äter LCHF men ibland slinker nåt annat ner så det är som ogjort med mina duktiga försök då. I morgon börjar höstgympan som jag ska gå på. Jag ska testa alla klasser första veckan och sen ska jag bestämma vilka jag SKA gå på. (shit, alla klasser, kommer dö!)  Hade varit bra om jag kunde gå 3 ggr i veckan. Promenera tänkte jag också dra igång med. Men motivationen är lååååååg. Kollade på mina smaljeans i garderoben igår och det hände inget, hängde bara tillbaka dem med en suck.

Just nu dricker jag kaffe med grädde och intagar en nötbrödsmacka med bregott och ost, mums! Igår gjorde jag LCHF-matlådor för 2 veckor framöver. Så jag är i startgroparna! Snart händer det. Vill göra en plan idag. Kan tyckas jag inte skulle behöva en plan eller jag redan har en: träna 3ggr  veckan och äta lchf. Men ändå känns det inte som jag är redo. Saknar nog katastrofplan för de tillfällena när jag springer i skafferiet, sneglar och dreglar på brödhyllan i affären, när fredagskvällen kommer och de ska mysas…. Är just nu svag vid de tillfällena.

Jag har inte vägt mig på hela sommaren. Vill inte.

En sak är tragisk! Jag sa alltid: “När jag blir 30 år, då ska jag vara nöjd med mitt utseende”!

Nu närmar jag mig 40. Jag är kvar med exakt samma tanke.

Där har jag nog min motivation…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s