Vad känner jag…?

Posted: August 19, 2012 in Uncategorized

Nu är jag mitt i en känsla. Gick till skafferiet och kikade på kexpaketet men satte mig vid datorn istället. Vad är det som gör att jag känner ett sug nu? Åt hackkorv och blomkålsmos till lunch för en timme sen, låg i solen en stund och funderade på hur jag ska ta tag i mitt liv (motion och kost). Kom inte på nån lösning…och rätt vad det är så står jag i skafferiet! Känner mig lite uttråkad samtidigt som jag inte känner för att göra nåt….konstigt. Jag vill ha en tydlig klar plan för hur jag ska gå ner i vikt. Det här ska jag äta, den här motionen ska jag utföra, och sen bara köra! Men jag kommer liksom inte dit, vet inte varför, hur svårt kan det vara?

Snart börjar gympan och då får jag reda på vilka pass jag ska gå i alla fall. 3 ggr i veckan vore kanon! Maten vill jag ha åt lchf-hållet eller helt och hållet lchf för det mår jag bra av. 

Idag har jag ätit: 2 ägg och ett wasa husman med bregott, 3 kaffe med grädde totalt och nu hackkorv och blomkålsmås då, med lingonsylt och ett wasa och ett finn crisp med bregott och cola zero till och ett äpple.

Är trött och lite smådeppig. Jag tror jag skulle va gladare om jag kunde ha jeans och snygga kläder på mig. herregud jag är snart 37 år gammal och fortfarande sitter jag med samma tankar som jag hade vid 25 års ålder…. 

Orkar inte detta mer!!!!Bild

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s