Vill ha resultat!!!!

Posted: June 5, 2012 in Uncategorized

För ett år sen vägde jag exakt som idag…. Behöver hjälp! På jobbet käkar några pulver. Tänk va fort man går ner av det, suck! Men man blir grinig och orkeslös….suck! Träna hårdare, äta mindre! Svårt ändå!!!!

Advertisements
Comments
 1. Linda says:

  Så trist när man inte får de resultat man vill ha. Jag kör matdagboken.se, gratisversionen, skriver in allt jag äter. För mig funkar det jättebra. Jag har räknat kalorier sen i början av maj och har tappat ca 6 kg.Jag måste hålla koll på precis allt jag äter, annars överäter jag. Sen kör jag löpning och crosstrainer som träning. Du får peppning från mig!

  Linda

  • smal2011 says:

   Det är jättebra att skriva ner, jag gjord det förut. Men sååå tidskrävande. Kanske jag får börja med det igen. 6 kilo på en månad är ju grymt bra, avis!!!! Verkar som jag inte kan gå ner. Tycker jag kämpar så…

 2. Åh, vad jag känner igen mig! Framgång föder framgång, men f… vad surt det är att stå och stampa. Men pulver lurar kroppen att tro att det är svält på g, och sen är det nästan omöjligt att inte gå upp igen när man börjar äta normalt igen. Håll ut!

  Kram, Pernilla be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s